PUBLICATIES

Uitbreiding directie Laxsjon plants

| 01-01-2022

De directie van Laxsjon Plants is per 1 januari 2022 uitgebreid met de toetreding van Evert Jansen. De uitbreiding is een gevolg van de ambitie om te groeien, maar ook om de toekomst van Laxsjon Plants zeker te stellen. Dit jaar viert ze het eerste lustrum, tijd om terug te kijken op successen, maar ook vooruit te blikken.
>>Lees verder

groene tuintrends in 2021

| 21-07-2021

Af en toe worden wij wat moe van het woord ‘tuintrend’, want moet je nu écht al die trends volgen om een mooie, goed aangelegde tuin te krijgen? Toch kunnen tuintrends wel degelijk handig zijn om je klanten te inspireren en mee te nemen in het verhaal van jouw tuinontwerp. Maar welke verhalen vertel je dan?  
>>Lees verder

Verdienmodel van open-minded handelskweker stoelt voor groot deel op wederkerigheid

| 01-06-2021

Laxsjon Plants is een jonge toeleverancier in bosplantsoen en heesters, echter met ervaren krachten aan het roer: Henk Huijsman en Loek Jochems. Huijsman doet uit de doeken hoe het de onderneming geen windeieren heeft gelegd om veel te investeren in productservice en goede relaties, zowel met de klant als met collega-kwekers.
>>Lees verder

schaarste aan zaden blijft een heet hangijzer en de prijzen zijn hoog

| 11-05-2021

De markt voor zaailingen staat behoorlijk onder druk. De schaarste aan zaden blijft een heet hangijzer en de prijzen zijn hoog. Onder andere klimaatverandering en biodiversiteitsbeleid spelen hierbij een grote rol. Laxsjon Plants weet de weg in deze uitdagende markt te vinden en verlaat regelmatig de gebaande paden. 
>>Lees verder

Enorme schaarste aan bos- en Haagplantsoen

| 19-02-2021

Er heerst momenteel een grote schaarste aan planten, vooral bosplantsoen en laanbomen. Henk Huijsman, directeur-eigenaar van Laxsjon Plants, zoekt zijn eigen weg in het schaarse bos- en haagplantsoen en kan tot op heden nog aan de vraag voldoen. Hij werpt een blik op de huidige en toekomstige markt.
>>Lees verder

Onderhand kent iedereen in de sector onze naam

| 19-02-2021

Twee nieuwe medewerkers versterken per 2021 het team van Laxsjon Plants. Daarmee groeit het bedrijf gestaag door. Ilse Huijsman en Iona Cozma gaan de administratieve afdeling versterken waarbij Cozma zich hoofdzakelijk richt tot administratieve taken rondom Brexit. Dat laat eigenaar Henk Huijsman weten.
>>Lees verder

De tuintrend is planten erin

| 06-01-2021

De tuin was dé vakantiebestemming van 2020. Het is dan ook niet gek dat groene tuinen in opmars zijn. Particulieren willen genieten van wat groeit en bloeit. Om aan de diverse verlangens van klanten te voldoen, werkt de handelsfirma Laxsjon Plants samen met hoveniers aan de optimalisering van beplantingspakketten.
>>Lees verder

Joost van Iersel zwaait af bij Laxsjon Plants

| 09-11-2020

Na een loopbaan van meer dan veertig jaar in de boomkwekerijsector gaat Joost van Iersel (67) officieel met pensioen. Op de achtergrond blijft hij wel verbonden aan het bedrijf als adviseur. Van Iersel was jarenlang eigenaar van Expertrees, dat per 1 juli 2019 overgenomen door Laxsjon Plants.
>>Lees verder

Schaarse planten bijna altijd leverbaar

| 09-10-2020

Schaarste of niet, Laxsjon Plants kan dankzij zijn grote assortiment bijna iedere plantensoort leveren. Het fijnmazige, uitgebreide netwerk van kwekers zorgt ervoor dat net dat ene zeldzame plantje toch kan worden aangeboden. In drie jaar tijd heeft de plantenleverancier naam gemaakt in de groensector.
>>Lees verder

Handel goed, sfeer goed, alles goed op Grootgroenplus

| 07-10-2019

Zundertse beurs verstevigt positie als leidende boomkwekersbeurs. Vakbeurzen hebben het over het algemeen moeilijk. Wat betreft Grootgroenplus lijkt er echter geen vuiltje aan de lucht. Standhouders en bezoekers waren positief over de beurs en – belangrijker nog – het sentiment in de sector.
>>Lees verder

Laxsjon Plants neemt activiteiten Expertrees over

.| 23-04-2019

Per 1 juli 2019 zal Expertrees samen gaan met Laxsjon Plants. De bedrijfsactiviteiten aan de Meirseweg in Zundert zullen worden overgeplaatst naar de loods van Laxsjon Plants in Zundert en het kantoor in Otterlo. Laxsjon Plants krijgt hiermee een uitgebreider sortiment. Het bedrijf laat in een persbericht weten trots te zijn
>>Lees verder

Meer informatie of offerte

Neem gerust contact met ons op

LE SIÈGE social

Apeldoornseweg 212
6731 SC Otterlo

Tel. +31 (0)85 0700 222

 

Entrepôt Zundert

Eldertstraat 16a
4882 JH Zundert

Tel. +31 (0)85 0700 233

CONTACT

Tel. +31 (0)85 0700 222
Mail: info@laxsjonplants.com