Over Laxsjon Plants

Over Laxsjon Plants

Laxsjon Plants is vernoemd naar het Laxsjön meer in het noorden van Zweden. Hier is het idee ontstaan om dit bedrijf op te starten en het te vernoemen naar het Laxsjön meer.

Laxsjon Plants is een bedrijf binnen de plantensector. We hebben als hoofddoel het leveren van goede planten aan groenaannemers, overheden, hoveniers, gemeenten, landgoederen, wegenbouwers, kwekerijen, bosbouwbedrijven en cultuurtechnische bedrijven. Wij staan garant voor hoge kwaliteit en uitmuntende service. Dit geldt voor het hele traject, van het beantwoorden van offertes tot orderverwerking en logistieke planning. Zowel in als buiten het hoofdseizoen zorgen wij dat alles op tijd wordt geleverd.

Naast Nederland leveren we ook in de rest van Europa. Door jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in export naar landen als Ierland, Groot-Brittannië, Scandinavië, Frankrijk, België en Duitsland. Laxsjon Plants heeft twee vestigingen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Otterlo, de logistiek vindt plaats vanuit de vestiging in Zundert.

 Laxsjon Plants is opgericht door Henk Huijsman en Loek Jochems. Beiden hebben veel ervaring in de plantensector. Henk heeft zich de afgelopen 27 jaar bezig gehouden met de in- en verkoop van planten, klantonderhoud en kwaliteitswaarborg. Loek heeft managementfuncties vervuld en het integreren van computersystemen verzorgd in de groensector. Sinds augustus 2017 zijn ze eigenaar van Laxsjon Plants. Samen met de collega’s van de binnendienst en de collega’s in  de loods vormen Henk en Loek een hecht professioneel team dat borg staat voor hoge kwaliteit in product- en dienstverlening.

Laxsjon Plants heeft in juli 2019 Expertrees overgenomen.  Dankzij deze overname kunnen we ons assortiment nog verder uitbreiden. Ook spreken we een bredere markt aan en beschikken we over meer kennis binnen de sector. Naast de Nederlandse markt wordt Laxsjon Plants hiermee actief in heel Europa. De vaste aanspreekpunten van Expertrees, Joost van Iersel en Daniëlla Adriaensen, blijven betrokken bij Laxsjon Plants.

 

Laxsjön

 Laxsjon Plants dankt zijn naam aan één van de mooiste gebieden op het noordelijk halfrond, namelijk het Laxsjön natuurgebied in Zweden.

Meer informatie of offerte

Neem gerust contact met ons op

LE SIÈGE social

Apeldoornseweg 212
6731 SC Otterlo

Tel. +31 (0)85 0700 222

 

Entrepôt Zundert

Eldertstraat 16a
4882 JH Zundert

Tel. +31 (0)85 0700 233

CONTACT

Tel. +31 (0)85 0700 222
Mail: info@laxsjonplants.com