Projecten

Wij hebben altijd wel een groot project lopen ergens binnen Europa. Zo hebben we o.a. vaste planten, grassen en Taxus kegels geleverd voor Estates van het Koninklijk Huis van Engeland en Schotland.

 

20 februari 2020 was Daniëlla aanwezig bij de Plant Health and Biosecurity Conference. Dit was een besloten bijeenkomst in de Kew Gardens in Londen. Er werd hier gesproken over de bestrijding van plantziektes en ‘The Year of Plant Health’. Prins Charles was hierbij aanwezig als spreker. Daniëlla heeft hierbij de gelegenheid gehad om hem ook nog over het onderwerp te spreken. 

Hieronder ziet u foto’s van een groot prachtig project in Ierland waar wij veel beplanting voor hebben geleverd: The Adare Manor Hotel and Golfcourse:

Onderstaand een beplantingsproject in Zweden, in de buurt van Småland.

plants propertydevelopment landscaping trees gardendesign screening I am in Sweden, installing a specify and supply project. Thanks to Henk Huijsman for supplying and delivering to Sweden for LadybrookNursery

Paul Anderson

De volgende foto’s betreffen de aanplant in speciale groeikokers, een project in opdracht van de Gemeente Ede.

Deze Taxus Baccata Weddingcake is binnen een week besteld, getransporteerd en geleverd.

Een project wat in Otterlo bij de loods is geladen. Deze coniferen zijn vanaf de kwekerij op pallets binnen gekomen en rechtstreeks door gegaan naar de klant, waar de hovenier ze gelijk heeft geplant. Zo krijg je direct een mooi resultaat met een mooie haag van Thuja occ. Brabant.

Meer informatie of offerte

Neem gerust contact met ons op