Haagplanten en struiken in container

Toon filters Verberg filters

Hagen

Haagbeplanting komt in vele soorten en maten, maar met name onze Taxus baccata, Prunus lusitanica en Fagus sylvatica zijn uiterst geschikt voor diverse toepassingen. Deze hagen zijn beschikbaar in verschillende formaten, van klein tot groot, waardoor u de perfecte optie kunt vinden die past bij uw tuin of landschap. De Taxus baccata staat bekend om zijn dichte en donkergroene bladeren, waardoor het een ideale keuze is voor privacy en afscherming. De Prunus lusitanica biedt een weelderige en elegante uitstraling met zijn glanzende groene bladeren en bloeiende bloemen. En de Fagus sylvatica, ofwel de beukenhaag, is een klassieke en populaire keuze die een prachtige levende omheining creëert. Welke haag u ook kiest, bij Laxsjon Plants kunt u rekenen op hoogwaardige en gezonde planten die bijdragen aan een mooie en groene buitenomgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op om ons assortiment hagen te ontdekken en de perfecte keuze te maken voor uw tuin- of landschapsproject.

(Solitaire) Heesters

Ons assortiment (solitaire) heesters worden op afstand gekweekt en zijn uitstekend vertakt. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat u direct zichtbaar resultaat zult zien in uw beplantingsproject. Onze heesters zijn verkrijgbaar in diverse vormen, waaronder wortelgoed, met kluit of in pot, zodat u de meest geschikte optie kunt kiezen voor uw specifieke behoeften. Of u nu een professionele landschapsarchitect bent of een gepassioneerde tuinier, onze solitaire heesters voegen meteen een prachtige touch toe aan uw buitenruimte. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan bodembedekkers beschikbaar, waarmee u de grond op een functionele en decoratieve manier kunt bedekken. Deze bodembedekkers dragen bij aan een gezonde en esthetische uitstraling van uw tuin.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van onze solitaire heesters en bodembedekkers, en geef uw beplantingsprojecten een schitterende en verzorgde uitstraling.